10 Şubat 2010 Çarşamba

Neden Deli Süha ...

Ankara'lılar muhtemelen kendisini zaten tanıyorlar ama ben bilmeyenler için anlatıyım.. Ben de zaten o kadar yıllık Ankara tecrübemden sonra ilk kez bu haftasonu gidebildim...Mutlaka gidin hayatta yiyeceğiniz en güzel döneri yapıyorlar. Menülerinde köfte de var ama özellikle döner de iddialılar...

Ama Süha'nın yerinin bu kadar popüler olmasının nedeni yaptıkları başarılı döner kadar aslında biraz da sahibi Süha Bey namı diğer deli Süha..

Her ne kadar şu anda Bestekar sokağın sonundaki yeri Süha bey'in oğlu işletiyor olsa da ilk yerlerini Ulus'ta  Süha bey'in babası işletiyor. Babadan oğula aktarılan restoranda en renkli karakter tabii ki Süha bey..



Kendisi fanatik bir Fenerbahçeli ve GS'ı tutan hiçkimseye servis yapmıyor, isterse çok ünlü biri olsun ki Ulus'taki salaş küçük yerde ünlüler eksik olmuyor.. Saatlerce soğukta bekleyip nerde kaldı dönerim derseniz sizi restoranından kovalıyıveriyor.. Böyle çatlak bir adam.. Hal ve tavırlarınıza dikkat etmelisiniz ya da sadece sizi sevmeyebilir ama her an """  No soup for you"""  diyebilir ...Buna rağmen restoranı dolup taşıyor..




Bu döner için saatlerce beklenir mi ? en iyisi bu haftasonu gidip kendiniz karar verin ama eşim ve ailesinin Süha Bey'i neden sevdiklerini anladım sanırım..Fanatik Fenerbahçe'li ve bir Atatürk sevdalısı olması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder